Suntem convinşi cã preţurile în continuã creştere ale resurselor energetice sunt o preocupare importantã pentru toatã lumea, iar menţinerea ponderii acestora, la un nivel rezonabil, în preţurile produselor şi/sau servicilor oferite de firma Dvs., este de asemenea o prioritate de prim ordin pentru Dvs..

Astfel, în situaţia în care intentionaţi sã realizaţi unele lucrãri de reparaţii, înlocuiri sau investiţii noi în cadrul instalatiilor tehnologice de care dispuneti, sau în cadrul proiectelor pe care le executaţi, considerãm cã oferta noastrã conţine toate elementele care sã vã ajute sã realizaţi aceste lucrãri în cele mai bune condiţii şi cu un foarte bun raport preţ/calitate.

Deoarece gama de tipodimensiuni a produselor este foarte largã, preţurile acestora vor fi influenţate atât de tipodimesiunile şi cantitãţile solicitate, cât şi de locaţia de livrare ale acestora, astfel încât oferta finalã va fi personalizatã pentru fiecare solicitare în parte.

Toate produsele livrate vor fi însoţite de certificate şi declaraţii de conformitate.
De asemenea, în ipoteza apariţiei unor nelãmuriri precum şi a necesitãţii unor informaţii suplimentare, vã rugãm nu ezitaţi sã ne contactaţi.

În încheiere, ţin sã vã multumesc pentru timpul pe care l-aţi acordat parcurgerii ofertei noastre şi sã vã asigur de toatã disponibilitatea mea şi a colegilor mei pentru o viitoare colaborare reciproc avantajoasã.